• Rozkład jazdy autobusów szkolnych

• ODJAZDY UCZNIÓW ZE SZKOŁY PODSTAWOWEJ IM. JANUSZA KORCZAKA W BORECZNIE

PONIEDZIAŁEK, PIĄTEK:

PO 6 GODZINIE LEKCYJNEJ

I

13:20 JANIKI WIELKIE, JANIKI MAŁE, JAŚKOWO.

14:10 DUBA, HUTA WIELKA, KARNITY SKRZ., UROWO, MURAWKI.

II

13:20 WIELOWIEŚ, BORECZNO, ŚLIWA, MIĘDZYCHÓD, SURBAJNY, RUDNIA, KARPOWO, WIEPRZ, GUBŁAWKI.

WTOREK, ŚRODA, CZWARTEK

PO 6 GODZINIE LEKCYJNEJ:

I

13:20 JANIKI MAŁE, JANIKI WIELKIE, JAŚKOWO.

WTOREK, ŚRODA, CZWARTEK

PO 8 GODZINIE LEKCYJNEJ:

I

15:05 DUBA, HUTA WIELKA, KARNITY SKRZ., UROWO, MURAWKI.

15:35 JANIKI WIELKIE, JANIKI MAŁE, JAŚKOWO.

15:00

WIELOWIEŚ, BORECZNO, ŚLIWA, MIĘDZYCHÓD, SURBAJNY, RUDNIA, KARPOWO, WIEPRZ, GUBŁAWKI.